Кошик
289 відгуків
+380976257081
+380 (93) 733-46-99
+380 (97) 625-70-81
+380 (66) 839-98-21
Ленина 5, Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Интернет- магазин "Volna-shop"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Форма для сирної Паски велика (700гр), фото 1
Форма для сирної Паски велика (700гр), фото 2Форма для сирної Паски велика (700гр), фото 3Форма для сирної Паски велика (700гр), фото 4

Форма для сирної Паски велика (700гр)

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: 450

від 35 грн

Мінімальне замовлення — 10 шт.

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 399 грн.

Форма для сирної Паски велика (700гр)
Форма для сирної Паски велика (700гр)В наявності
від 35 грн
Купити
+380 (93) 733-46-99
приём заказов
  • +380 (97) 625-70-81
    Андрей,оптом
  • +380 (66) 839-98-21
    Елена
Купити
+380 (93) 733-46-99
приём заказов
  • +380 (97) 625-70-81
    Андрей,оптом
  • +380 (66) 839-98-21
    Елена
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Увага! Якщо замовлення на сайті менше 500 гривень, то до суми замовлення буде додано сервісна плата 29 грн.

На святковому столі неодмінно повинна бути пасха. Головний її компонент – протертий сир, до якого додають вершкове масло, сметану або вершки, яйця (або тільки жовтки) і цукор. У великдень можна покласти родзинки, родзинки, цукати, сироп від варення, лимонну цедру, корицю – все залежить від вашого смаку. Великодня бувають сирі, варені і заварні. Вони схожі за складом і смаком, але роблять їх по-різному.

Сирі великодня простіше приготувати, а варені і заварні довше зберігаються (в холодильнику – протягом тижня), до того ж у них можна додати родзинки, від якого сирі великодня швидко скисають. Сир для паски має бути кращої якості – свіжий, сухий, однорідний. У будь-якому разі його треба покласти під гніт, щоб видалити зайву вологу. Потім двічі протерти через сито і тільки потім з повітряної сирної маси готувати пасху. Не варто пропускати сир через м'ясорубку він вийде тиском і в'язким. Вершки для паски повинні бути 30-процентної жирності, вершкове масло – м'яке, пластичне. Родзинки треба перебрати, промити, просушити на рушнику. Мигдаль очистити (щоб шкірка легко знімалася, залийте його окропом і залиште на 20-30 хвилин), подрібнити. Цукати дрібно нарізати, лимонну цедру натерти. Прянощі (кардамон, аніс) змолоти в кавомолці і просіяти через дрібне ситечко. Замість ванілі можна використовувати ванільний цукор або ванілін.

Сирні паски традиційно роблять у вигляді чотиригранної піраміди – уособлення Голгофи. Тому вам неодмінно знадобиться пасочница – розбірна форма з чотирьох дощечок. На внутрішній стороні дощок зазвичай вирізали літери «ХВ», зображення хреста, списи, палиці, пророслих зерен, паростків і квіток – символів страждання і воскресіння Христа.

Форма для сирної паски маленька - приблизно на 350 м складається з чотирьох частин, які з'єднуються між собою

висота, см

довжина ребра - 10 см

нижня основа см

верхнє - 5 см

на бічних сторонах тиснутий хрест і букви ХВ

В комплекті вкладиш з рецептом

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 35 грн
  • Мінімальне замовлення: 10 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner